Minitréning

Július 16-augusztus 20-ig szabadság miatt zárva vagyunk!

Jelenleg dolgozunk ezeken az oldalakon, ezért a webáruházon keresztül nem tudsz rendelni, csak telefonon, e-mailben Emőkénél:+36 20/544 5944; info@amobafotel.hu, vagy személyesen Budapesten Áginál: +36 20/387 2696

7 szempont, amire feltétlen figyelj, ha babzsákfotelt készülsz beszerezni!

  1. kinek veszed?
  2. forma
  3. méret
  4. anyag
  5. színek
  6. tisztíthatóság
  7. garancia

1. Ki fogja használni?

Itt leginkább az illető életkorára kell gondolni. Nem mindegy ugyanis, hogy egy gyereknek, felnőttnek, vagy a nagyinak szeretnénk egy kényelmes ülőalkalmatosságot. Ugyanis mindenki másként használ egy babzsákfotelt.

  • A gyerekek nem csak ülnek, tanulnak benne, hanem játszanak, ugrálnak, fekszenek, dagonyáznak.
  • A felnőttek többnyire pihenésre, tv nézésre használják, olyannyira, hogy sokszor hatalmasat alszanak benne. Van, aki ebben dolgozik az asztalnál, vagy laptoppal az ölében.
  • Az idősebb korosztály az, akinek legáldásosabb lenne a babzsákban való ülés, mégis okkal félnek tőle. Hiszen a belőle való felállás nem könnyű mutatvány. Mi az ún. karfás fotelünkkel (saját szabadalom) megoldottuk ezt a problémát.

Ez a modell Solo max néven fut.

2. Mi szerint válasszunk formát?

Az életkor után a testmagasság a legfontosabb szempont. Hiszen, ha abszolút kényelemre vágysz, akkor a babzsák meg kell támassza a fejedet is. E szerint kell kiválasztani a megfelelő modellt. Természetesen az esztétikai szempontok is lényegesek a formaválasztásnál. Milyen vonalvezetésű fotel illik a lakásba, az ízlésünkhöz? Nálunk világviszonylatban is legnagyobb a formaválaszték.

3. Mekkora legyen a fotelünk?

Ténykérdés, hogy minél nagyobb egy fotel, annál komfortosabb. Tehát kompromisszumot csak akkor kössünk, ha semmiképp nem tudunk helyet szorítani a kiszemelt, ideális méretnek!

4. Milyen anyagból készüljön?

Egy babzsákfotel egészen más igénybevételnek van kitéve, mint egy hagyományos ülőbútor. Épp ezért, csak strapabíró anyagból szabad elkészíteni. Nálunk kipróbált vásznak, bútorszövetek, bőrhatású textíliák hatalmas választékát találod. Itt biztosan megleled a lakásod stílusához legmegfelelőbbet.

5. Milyen színeket válasszunk?

Célszerű jól körülnézni otthon, esetleg elhozni egy párnát, vagy egyebet, ami a lakás domináns színét mutatja. Tudnunk kell a választásnál, hogy mihez igazodjunk. A zöldnek pl. rengeteg árnyalata van, és rendkívül eltérnek egymástól. Ezen kívül a tudomány mai állása szerint, színemlékezet nem is létezik. Miután nálunk több, mint 50 féle anyag 1000 színárnyalatából válogathatsz, biztosan találsz az elképzelésednek megfelelőt. De hozott anyagból is elkészítünk bármit. Ha nem vagy jártas a színek harmóniájában, ne izgulj, segítünk a választásban!

6. Hogyan lehet tisztítani?

Ez egy fontos kérdés, ezért érdemes olyan babzsákot vásárolni, ami dupla huzatból áll. Az Amőba Babzsákfotelek külseje levehető, és többnyire mosógépben mosható, vagy vegyileg tisztítható.

7. Milyen garanciát adnak rá?

Miután ezt a terméket a bútor kategóriába sorolják, 1 éves, teljeskörű garanciát kell rá vállalni. Ez azt jelenti, hogy egy év múlva is az eredeti állapotában kell lennie. Miután a babzsákok töltete habosított polisztirol gyöngy, és ennek az anyagnak kiküszöbölhetetlen tulajdonsága, hogy nyomás hatására tömörödik, óhatatlan, hogy a babzsákunkban egy idő után kevesebb lesz a töltelék. Nálunk 1 éven belül 1 ingyenes utántöltés igényelhető. 

Extra garanciaként ingyenes javítást vállalunk Amőbád egész életére. 

A szövetekre 1 éves jótállást biztosítunk.

A webáruházban leadott rendelésekre 14 napos visszafizetési garanciát biztosítunk.