Ingyenes utántöltés

Jelenleg dolgozunk ezeken az oldalakon, ezért a webáruházon keresztül nem tudsz rendelni, csak telefonon, e-mailben Emőkénél:+36 20/544 5944; info@amobafotel.hu, vagy személyesen Budapesten Áginál: +36 20/387 2696

Miután a babzsákok töltete habosított polisztirol gyöngy, és ennek az anyagnak kiküszöbölhetetlen tulajdonsága, hogy nyomás hatására tömörödik, óhatatlan, hogy fotelünkben egy idő után kevesebb lesz a töltelék.

A tapasztalat szerint 1 év használat magasságában érzi az ember, hogy azért jó volna, ha kissé dundibb lenne a fotelje. Persze az 1 év nem törvényszerű, attól függ mennyit, és hogyan használják. Ha egy gyerek sokat ugrál benne, nyilván hamarabb összetömörödik. A lényeg az, hogyha azt érzed, már nem az igazi az Amőbád, és nincs otthon még utántöltő anyagod, feltétlen igényeld azt! Egy éven belül ingyen megteheted!!! Ez nálunk a garancia része. 

Természetesen vásárolni is tudsz nálunk utántöltőt 37 Ft/literért. Az info@amobafotel.hu címen megrendelheted a kellő mennyiséget, és elküldjük Neked.