GY.I.K.

Jelenleg dolgozunk ezeken az oldalakon, ezért a webáruházon keresztül nem tudsz rendelni, csak telefonon, e-mailben Emőkénél:+36 20/544 5944; info@amobafotel.hu, vagy személyesen Budapesten Áginál: +36 20/387 2696

Vállalunk-e házhozszállítást?

Igen,  futárszolgálattal szállíttatunk, ez kb. 2000 Ft plusz költséget jelent egy közepes méretű fotelnél.

Lehet e feliratozni a termékeket?

Igen, természetesen. Gép hímzést, vagy különböző nyomdai technikákat alkalmazunk.

Mit jelent az, hogy egyedi igényeket is kielégítünk?

Ha valami egyéni, vagy extra kívánságod van formában, méretben, díszítésben, némi felárért azt is vállaljuk.

Mennyi idő alatt készül el, ha megrendelem?

Kb. 2-3 hét az átfutási idő. Ha szülinap, vagy egyéb fontos esemény van a családban, amire későn ébredtek az illetékesek, úgy természetesen villámgyorsan intézkedünk. Bár a webáruház raktárkészletében mindig találsz azonnal elvihető darabokat.

Hogyan lehet hozzájutni?

Webáruházunkban a készleten lévő termékekből is válogathatsz, de meg is tervezheted saját babzsákodat. Válaszd ki a neked leginkább megfelelő modellt, és ehhez találd meg a legszimpatikusabb anyagot, és színt.  
Ám, ha egy mód van rá, célszerű eljönni, és kipróbálni a termékeket. Ezt azért ajánlom, mert 24 egyszemélyes fotelünk van, sok féle formában és méretben. Mindenkinek más a magassága, az életkora, és az igénye. Anyagokból is több, mint 50 félét tartunk, 1000-nél több színárnyalatban. A képernyő sosem tudja élethűen visszaadni a színeket, és az anyag textúráját.

Ha nem vagy biztos a dolgodban, természetesen szívesen adok tanácsot telefonon is, biztosan összehozzuk a megoldást.

 

Azonnal elvihető, vagy meg kell rendelni?

Miután elég bő a választék anyagokból és méretekből, nagy a variációs lehetőség, ezért többnyire megrendelésre dolgozunk. Természetesen azért mindig vannak kész darabok is a sürgős esetekre. Ezeket a raktárkszletben megtalálod, és azonnal megrendelheted. Vagy személyesen elviheted, ha van erre mód.

Hogy lehet ebből fölállni?

Még senki sem maradt benne, tehát valahogy biztosan. A trükkje egyébként nem más, minthogy előre kell helyezni a súlypontunkat, és lendületből kiszállni. A gyengébbek kigurulhatnak, ha senki sem látja. Vigaszul elmondanám, hogy saját szabadalmam egy olyan karfás fotel, amibe a Nagyit is nyugodtan bele lehet ültetni. Solo max névre hallgat. Amúgy elmondanám, hogy édesapám, 90 évesen egyedül, karfák nélkül is felállt az Amőbákból.

Össze van varrva a két huzat?

Nincs. Két teljesen egyforma huzatban van a töltelék, amelyek normális körülmények között tökéletesen együttműködnek. Ha a beleülés előtti fölrázáskor valaki nem ügyel arra, hogy mindkét huzatba jól belemarkoljon, akkor szétrázhatja a két huzatot egymástól. Ilyenkor érzi azt, hogy valami nem stimmel, a babzsák nem akar alakulni. A megoldás egyszerű, hanyatt kell dobni a fotelt, az alját megmarkolva kicsit megrázni, és a töltelék egyből visszatolul a huzattal együtt a tetejébe.

Hogyan lehet tisztítani?

Szinte minden termékünk 2 rétegű.

A külső huzat lezippzározható, mosható, vagy vegyileg tisztítható.

A belső huzatot nem kell tisztítani, csak ha feltétlenül szükséges. Ebben az esetben csak hideg vízben mossuk, de így is számolnunk kell azzal, hogy össze fog menni! Természetesen ehhez az akcióhoz ki kell tölteni belőle a gyöngyöket egy zsákba. 

A tölteléket jelentő gyöngyöcskék is moshatóak, nem szívják magukba a vizet. Viszont nagy tömeget nehezen lehet megszárítani, ezért egy fotelnyi töltelék mosását nem javaslom. Ha mégis szükséges, akkor kisebb adagokban, vékony textilben, a kádban kézzel mossuk át, és utána a napon szárítsuk meg, sűrű forgatások közepette! 

Meddig bírja a strapát?

Ami a külső huzatot illeti, kizárólag erős anyagokból dolgozunk, mivel ezek a termékek nagy igénybevételnek vannak kitéve. A belső huzatot 100% pamut, vastag molinóból készítjük, ami szintén nagyon strapabíró. A tölteléknek  viszont van egy olyan tulajdonsága, hogy a használat során tömörödik, sűrűbb golyóvá válik. Nem morzsálódik, nem lapul össze, csak kisebb lesz, veszít a térfogatából. Ez a folyamat egy idő után megáll. A belső huzaton is van egy cipzárnyílás amin feltöltjük, és szükség esetén utántölthetjük a darabot. Az ehhez szükséges töltőanyagot mi biztosítjuk. Garanciában 1 éven belül 1 ingyen utántöltés jár minden termékünkhöz. Ez nyagyjából az ereti térfogatának 20%-a. 

Mi van benne?

Hát babra ne számíts! Apró kis hungarocell golyócskák jelentik a tölteléket, hivatalos nevük habosított polisztirol gyöngy. Az életünk részévé váltak, a legrejtettebb zugokban is meg tudnak lepni minket.