Az Amőbák titka – avagy miért jó neked babzsákfotelben ülni?

Július 16-augusztus 20-ig szabadság miatt zárva vagyunk!

Jelenleg dolgozunk ezeken az oldalakon, ezért a webáruházon keresztül nem tudsz rendelni, csak telefonon, e-mailben Emőkénél:+36 20/544 5944; info@amobafotel.hu, vagy személyesen Budapesten Áginál: +36 20/387 2696

Az Amőbák titka – avagy miért jó neked babzsákfotelben ülni?

Ha kipróbálsz egy babzsákfotelt, egyből érezni fogod a különleg-ességét, de ezt most megtámogatom egy kicsit tudományosan is. Amikor ülsz, mondjuk egy széken vagy fotelben, a tested leginkább a kiálló részein támaszkodik (ülőgumó, lapocka stb.). A háttámla nem fekszik fel az egész gerincedre, így azt neked kell tartanod, nem kevés munkát adva a gerinced mellett futó izmaidnak is.

Mikor babzsákban ülsz, az apró golyócskák végigölelik a hátadat, és minden pontodat megtámasztják.
súlyod egyenletesen oszlik el, nem érzed, hogy itt nyom, ott nyom. Vérkeringés, maximális kényelem biztosítva.

Relaxáció babzsákfotelben

Lehet mondani, hogy manapság az ülőbútorok kényelmének versenyében, a fent említett tulajdonságai révén a babzsákfotel viszi a pálmát. A drága és kényelmetlen bútorok helyett az egyetlen olyan ülőgarnitúra, amely egyszerre trendi, alternatív lakberendezési tárgy, és abszolút pihentető ülést, sőt teljes relaxációt képes biztosítani.

Eredeti babzsákfotelek a szabadalom tulajdonosától

A hamisítvány vagy a másolat sohasem ér fel az eredetivel. Az Amőba Babzsákfotelek formái, amiket itt látsz a honlapon, nagyrészt saját találmányaim, szabadalmaim. A többi hagyományos babzsákforma évtizedek óta elterjedt a nagyvilágban.
Azt, hogy egy babzsák mivé alakul, hogyan és mire tudod használni, a szabása határozza meg. Azt pedig, hogy mennyire tud megölelni, a mérete és a töltelék mennyisége. Mindhárom tényező kardinális szakmai kérdések megoldásának és nem kevés kísérletnek az eredménye.
Hogy Te mennyire fogod szeretni a babzsákodat, az a forma és a méret jó megválasztásán múlik. No meg a huzat anyagán és színén. Ezen a téren nem érdemes kompromisszumot kötni, mert életed létfontosságú része, a pihenésed múlik rajta!

Babzsákfotelek minden változatban

Imádjuk a szép anyagokat, ezért jó sokat összegyűjtöttünk, hogy megtalálhasd közülük a legjobbat, ami hozzád illik. 80 termékünkhöz több mint 50 textil mintasál 1000 féle színárnyalatából válogathatsz. A színekkel jó barátságban vagyunk, bízhatsz bennünk! Nálunk nem csak szingli foteleket találsz, hanem garnitúrában is gondolkodhatsz. Az Amőba babzsákokból relaxációt elősegítő, bensőséges, hihetetlenül kényelmes, modern életteret alakíthatsz ki magadnak.

A gyönyörű bútorszövetekből készülő, formatervezett  Amőba Babzsákfotelek az igazi bútorok kategóriájába emelték ezt a műfajt.

Találd meg az igazit!

Babzsák és babzsák közt óriási a különbség. Az Amőbák is ahányan vannak, annyifélét tudnak. Mindegyik kicsit másképpen nyújt kellemes érzést számodra. És ez nem véletlen, tudatosan alakítottam őket így.
Választásnál fontos szempont a magasságod és az életkorod. A súlyod elhanyagolható, inkább a testtérfogatod számít, a fotel töltetének aránya miatt.

És persze nem mindegy az sem, hogy mire akarod használni. Abszolút lazulásra vagy csak beszélgetésre, netán a kisbabád szoptatására? A cipődet akarod felhúzni rajta, vagy esetleg jó lenne egy délutáni alvásra is, no meg persze összebújni a kedveseddel?
Mindenesetre a tökéletes relaxáció érdekében, több szempontot is figyelembe kell venni babzsákválasztásnál.

Meg fogod találni a Neked valót! Segítünk.

Ha mégsem megy a döntés, vidd haza, és próbálgasd! Ha nem az igazi, válassz másikat! Használd ki az extra garanciáinkat >>, hiszen érted vannak!

Az Amőba babzsákfotelek titka

Most már elárulhatom Neked, az Amőba Babzsákfotelek titka egészen szerénytelenül szólva, bennem rejlik.

Merthogy magam tervezem őket, az én „gyermekeim”. Ismerem minden porcikájukat. Domborulataikat, hajlataikat, csúcsaikat. Tudom miért pont ilyenek, mit is akarok velük elérni, és hogy milyen sokat is jelent néhány centinyi különbség.

A saját gyermekét ismeri a legjobban az ember, de még ő is okozhat néha meglepetést. Emlékszem arra, amikor anno napokig romokban hevertem, mert megvalósíthatatlan volt a nagy ötletem. Ma már nem jövök zavarba az újabb kihívásoktól, amiket az egyéni igényre szabott babzsákok tervezése jelent.

Gondolkodunk, nem másolunk

Persze nem egyedül dolgozom. Egy vidám kis társaság képezi az Amőba Babzsákfotelek  csapatát. Bátran állíthatom, hogy „babzsákban otthon vagyunk”!

Mi nem a mások ötletei, hanem a Te igényeid szerint alkotunk.

Tervezünk, kísérletezünk, tesztelünk, szabadalmaztatunk, és sokat nevetünk. Szeretjük, amit csinálunk. Jól esik látni a boldog arcokat, amint az elégedett tulajdonosok hazaviszik saját Amőbájukat, és már alig várják, hogy otthon birtokba vehessék.

Légy bába Te is egy új Amőba születésénél!

A termékeink nem feltétlenül csak az én ötleteim alapján születnek. Nagyon sokszor  a vásárlók igényei, a divattrendek mutatják az irányt. De sokszor készítettünk már egészen egyedi kérés alapján fotelt. És itt nem csak a feliratozásra gondolok, hanem a babzsák formájára.
Érdemes sűrűn ellátogatnod a honlapunkra: http://amobafotel.hu és facebook oldalunkra: http://facebook.com/amobafotel, mert több új ötlet is van a tarsolyunkban, ami megvalósításra vár.

Ha látod, hogy előrukkoltunk valami újdonsággal, gyere, és próbáld ki! Mondj róla véleményt, kíváncsiak vagyunk rá! Tudod, a kép hiába beszédes, a belesüppedés élményét semmi sem pótolja.
 
Szeretettel várunk, hogy neked is jó legyen a Te saját Amőba babzsákfoteledben!
 
Július 1-ig még alkudozhatsz is kedvedre a raktárkészleten lévő termékekre: olvasd el az erről szóló blogbejegyzést! >>

Hozzászólások

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.