Mega-giga, alkudozós babzsák vásár költözés miatt!

Jelenleg dolgozunk ezeken az oldalakon, ezért a webáruházon keresztül nem tudsz rendelni, csak telefonon, e-mailben Emőkénél:+36 20/544 5944; info@amobafotel.hu, vagy személyesen Budapesten Áginál: +36 20/387 2696

babzsák vásár

Itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy kedvedre alkudozz kiszemelt babzsákodra, még június végéig!

Költözik a „hivatal” – fogy a babzsák!

Eladtuk szerelmetes házunkat, és praktikus okokból nem akarjuk magunkkal hurcolni a raktárkészletet. Ezért most azt találtuk ki, hogy felajánljuk Neked: játsszunk alkudozós babzsák kiárusítóst! A költözés után áremelést tervezünk, ez még egy ok arra, hogy jutányos áron megkaparints egy praktikus Amőbát.

Szívesen kipróbálom magam, és tanulok tőled, hogyan is kell alkudozni, mert ez nem igazán az én műfajom. De azért kösd fel a fehérneműd, mert a közelmúltban volt 2 nagy dobásom házeladás és -vétel kapcsán, amire igen büszke vagyok.

Szeretettel várlak hát alkudni a vásárba! Megnézem a készletet >>

Mért éri ez meg Neked?

Azt ugye tudjuk, hogy a babzsák a létező legkényelmesebb ülőalkalmatosság. Ezt a tulajdonságát annak köszönheti, hogy teljesen körbeöleli a testedet, a töltelékét jelentő golyócskák minden ponton megtámasztanak, levéve a terhelést a gerincedről, tartóizmaidról.

Úgy tudsz ülni benne órákig, hogy nem fáradsz el, nem fáj a hátad. Abszolút ellazulást biztosít. A gyerekeket a pihenésen kívül még mozgásra is ingerli, biztonságos játék színterét nyújtva számukra.

Ezért most arra sarkallak, nézz bele a naptárba, milyen jeles ünnepek jönnek, amelyekre jó ajándék lehet egy babzsákfotel vagy kanapé! Esetleg egy hátpárna, amivel az ágyban is lehet élvezni a babzsák feelinget tévzés vagy laptopozás közben. Ez utóbbit természetesen egy full extrás Amőba laptoppárnával. (A hátpárnát és a laptoppárnát még nem találod a honlapon, csak itt tudod kipróbálni nálunk, de megéri, hidd el.)

Ha kismama van a családban vagy a barátok körében, az ő kényelmét is tudjuk segíteni Amőba szoptatós párnákkal, több féle szoptatós fotellel, lábtartókkal stb.

De mondok még valamit. Mi lenne, ha végre nem csak másra gondolnál, hanem megengednél magadnak egy kis kényeztetést? Ami egyébként jár Neked, még akkor is, ha ez nem annyira megszokott számodra.

Ha most kihasználod ezt az egyedi lehetőséget, kialkudhatsz magadnak egy szuper kényelmes ülőalkalmatosságot, amibe hazatérve belesüppedhetsz, ellazulhatsz, és elűzheted a napi gondokat. Körülnézek :)

Hogy tudsz elrejteni egy nagy babzsákot az ajándékozás napjáig?

Gondoltam arra is, hogy ha most megveszel egy fotelt, akkor hová dugod – mondjuk karácsonyig. Azt találtam ki, hogy elég, ha elviszed a huzatokat, és belógatod például a szekrényedbe, vagy behajtogatod egy titkos polcra. Aztán a nagy nap előtt eljössz, és feltöltjük az Amőbádat teljes életnagyságúra.  Ebben az esetben csak a huzatokat kell kifizetned, így 2 részletre oszlik a vételár.

Érdemes tehát előre beszerezned az ajándékot most, amíg a vásárban alacsony az ár, mert az ajándékozási alkalom hamarabb eljön, mint hinnéd.

Hol találsz minket?

Erre az akcióra még ide kell jönnöd, a régi Amőba-tanyára: 1038 Bp.(Csillaghegy) Ráby Mátyás u. 22.

Jelenleg fel van túrva a környék, hogy az Amőba-vadászat izgalmasabb legyen. Ezért egy kis kerülőt kell tenned, hogy idejuss hozzánk.

Ha ajándékozni szeretnél – gondolkodj előre, és gyere el most! Spórolj magadnak időt, pénzt, tülekedést!

Vagy ami még jobb: szerezz magadnak potom pénzért egy extra kényelmes Amőba babzsákot!

Egyeztess időpontot az ügyfélszolgálattal ezen a számon: 0620/544 5944

Természetesen online is lehet babzsákra alkudozni, ha most nincs módod eljönni idáig: info@amobafotel.hu

Az aktuális raktárkészletet az eredeti árakkal megtalálod itt!

 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.