Márciustól termelési szünetet tartunk

Jelenleg dolgozunk ezeken az oldalakon, ezért a webáruházon keresztül nem tudsz rendelni, csak telefonon, e-mailben Emőkénél:+36 20/544 5944; info@amobafotel.hu, vagy személyesen Budapesten Áginál: +36 20/387 2696

Műsorszünet előtti ajánlat a babzsák porondon

A tavalyi évben, amiről egyébként azt mondják, a változások éve volt, gyakorlatilag minden téren átalakult az életem. Nem mondom, hogy nem viselt meg az egész tortúra, de már visszatért az alkotókedvem, ami nem csak számomra felettébb jó jel, de Neked is hozhat még hasznos meglepetéseket. Van még néhány speciális igényt kielégítő babzsák terv a tarsolyomban.

Ami Téged érintő, legfontosabb változás, hogy Budapestről Győr mellé költöztem Ikrénybe, itt folytatom tovább a vállalkozásom. Vagyis itt születnek innentől az Amőba Babzsákok.

 

Viszont a rendkívüli jó hír mindkettőnknek, hogy Budapesten olyan kipróbálási, rendelési lehetőség adódott, amire vágytam. Ezentúl Gazsó Ági vár majd Téged pont úgy, mint nálam családi környezetben. Ági amellett, hogy lakberendező, teljesen otthon van babzsák témában. Lelkes Amőbahasználó, az egész családja évek óta. De ami a legfontosabb, hogy nagyon kedves, és örömmel fogad majd Téged. Hozzá is ugyanúgy időpontot kell egyeztetni, mint anno hozzám.

Az a helyzet, hogy az elmúlt fél év szinte kizárólag azzal telt, hogy a gyerekeim, és jómagam új életterét megteremtsem. Így aztán szemernyi időm nem maradt arra, hogy az üzlettel foglalkozzam. Nagyon sok háttérmunka szükséges ahhoz, hogy visszatornázzuk magunkat a babzsák mezőnybe, és profin működjön minden. De szeretném ezt végre, nyugodt körülmények közt megoldani. Úgyhogy márciustól „alkotói szabadságot” veszek ki, és azon fogok dolgozni, hogy visszakerüljünk a köztudatba. Valamint megtervezem majd azokat a babzsák modelleket, amiket régóta szeretnék, de idő híján még mindig csak a fejemben léteznek. Hogy ez mennyi idő lesz, azt nem tudom előre megmondani. Mindenesetre ebben az időszakban a tervek szerint nem fogunk termelni.

Viszont addig még van bő 2 hét, ami azt jelenti, hogy ha valamiben segítségedre lehetek, akkor azt gondold végig, kérlek! Február 16-ig még veszünk fel rendelést új Amőba babzsákokra, és a raktárkészletről még hónap végéig válogathatsz. Utána nem fogok tudni számlát írni. Persze ha valamiben tudnék segíteni február után, akkor hívj nyugodtan! A garanciális utántöltőket természetesen bármikor biztosítjuk. Áginál is vannak 60 literes kiszerelésben, futárral is tudok küldeni, vagy hétvégenként Csillaghegyen is tudunk találkozni, persze nem a régi címen.

Szóval ha szívesen ajándékoznál

  • élményülést bárkinek a családban, vagy baráti körben egy jeles napra (most jön a szerelmesek napja)
  • egy ismerős kismamának szoptatáshoz szükséges fontos kellékeket
  • magadnak pl. egy full extrás babzsák laptoppárnát, esetleg egy babzsák hátpárnával kiegészítve, hogy az ágyban is kényelmesen használhasd a laptopod

akkor most lépj a tettek mezejére, mert márciustól egy időre visszavonulok. És az újranyitás sajnos áremeléssel is együtt fog járni.

Most viszont a rendelésedhez egy meglepetés Amőba ajándékot fogsz kapni tőlem!

A raktárkészletből itt tudsz válogatni: http://amobafotel.hu/raktaron.html

A készleten lévő Laptoppárnákat, és hátpárnákat ezen az oldalon tudod megnézni, megrendelni: www.babzsakmester.hu

Budapesti személyes kipróbáláshoz, rendeléshez Áginál tudsz egyeztetni:+36 20/387 2696 kiprobalom@amobafotel.hu

Itt tudod online megtervezni, megrendelni saját babzsákod: http://amobafotel.hu/webaruhaz

Engem itt érsz el: +36 20/544 5944

További szép napokat!

Emőke

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.