Kipróbálós, vagy online babzsák ajándékba?

Jelenleg dolgozunk ezeken az oldalakon, ezért a webáruházon keresztül nem tudsz rendelni, csak telefonon, e-mailben Emőkénél:+36 20/544 5944; info@amobafotel.hu, vagy személyesen Budapesten Áginál: +36 20/387 2696

Tudod, komolyan győzködnöm kellett magam, hogy webáruházat indítsunk a babzsákjainknak, hiszen az a véleményem, hogy sokkal jobb személyesen kipróbálni. Melyik is a legkényelmesebb modell, milyen anyag a legfinomabb tapintású, és mely színek illenek leginkább a szobához?

Ezt még most is tartom, de be kellett lássam, a világ az on-line vásárlás felé halad. Főként akkor, ha ajándékvásárlásról van szó.

Úgyhogy szeretném, ha tudnád, hogy nálunk ezen túl is mindenre van lehetőséged. Én ugyan Győr mellé költöztem, de Gazsó Ági Rákoscsabán már fogadja az érdeklődőket: +36 20/387 2696 kiprobalom@amobafotel.hu Nála bele lehet ülni a legnépszerűbb Amőba babzsák modellekbe, segít anyagot és színt választani.

És a raktárkészletünkben is szemezgethetsz : http://amobafotel.hu/raktaron.html

Ha bajban vagy, mert nem tudsz eligazodni kinek, mit kéne választanod, vagy nem találsz olyat, ami tetszene, hívj fel bátran! 

Szóval ne halogasd a döntést, egy Amőbával csak örömteli meglepetést tudsz okozni. Ezt garantálom!

Emőke +36 20/544 5944

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.