Blog

Július 16-augusztus 20-ig szabadság miatt zárva vagyunk!

Jelenleg dolgozunk ezeken az oldalakon, ezért a webáruházon keresztül nem tudsz rendelni, csak telefonon, e-mailben Emőkénél:+36 20/544 5944; info@amobafotel.hu, vagy személyesen Budapesten Áginál: +36 20/387 2696

Az Amőbák titka – avagy miért jó neked babzsákfotelben ülni?

Az Amőbák titka – avagy miért jó neked babzsákfotelben ülni?

Ha kipróbálsz egy babzsákfotelt, egyből érezni fogod a különleg-ességét, de ezt most megtámogatom egy kicsit tudományosan is. Amikor ülsz, mondjuk egy széken vagy fotelben, a tested leginkább a kiálló részein támaszkodik (ülőgumó, lapocka stb.). A háttámla nem fekszik fel az egész gerincedre, így azt neked kell tartanod, nem kevés munkát adva a gerinced mellett futó izmaidnak is.

Márciustól termelési szünetet tartunk

Műsorszünet előtti ajánlat a babzsák porondon

A tavalyi évben, amiről egyébként azt mondják, a változások éve volt, gyakorlatilag minden téren átalakult az életem. Nem mondom, hogy nem viselt meg az egész tortúra, de már visszatért az alkotókedvem, ami nem csak számomra felettébb jó jel, de Neked is hozhat még hasznos meglepetéseket. Van még néhány speciális igényt kielégítő babzsák terv a tarsolyomban.

Kipróbálós, vagy online babzsák ajándékba?

Tudod, komolyan győzködnöm kellett magam, hogy webáruházat indítsunk a babzsákjainknak, hiszen az a véleményem, hogy sokkal jobb személyesen kipróbálni. Melyik is a legkényelmesebb modell, milyen anyag a legfinomabb tapintású, és mely színek illenek leginkább a szobához?

Ezt még most is tartom, de be kellett lássam, a világ az on-line vásárlás felé halad. Főként akkor, ha ajándékvásárlásról van szó.

Oldalak